Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
Cabicon byder ny salgsingeniør velkommen
Frederik Tingkær - 09/01/19

Lasse Due Høyer er pr. 1. januar 2019 ansat i Cabicon a/s som salgsingeniør med fokus på byggestrømsprodukter.

Lasse er el-uddannet og har mange års erfaring med salg og projektledelse, senest fra en lignende stilling hos Titech Electric A/S som han har besiddet i mange år – Lasse er derfor også allerede et kendt ansigt i markedet.

Cabicon a/s har igennem 2018 arbejdet intensivt på implementering af helt nye produkter indenfor byggestrøm og nød- og sikkerhedsbelysning. Det indgående kendskab til branchen og produkterne er med nyansættelsen nu sikret, og døren til markedet er derfor åbnet op.

”Vi har store forventninger til vores nye produkter, som vi bevidst har placeret så de er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet. Cabicon går enormt meget op i, at kunne holde vores serviceniveau i højeste klasse. Derfor har vi været tøvende med at åbne for større bestillinger uden en mand med dybdegående kendskab til produktet.

De kompetencer har vi nu – og vi er derfor trygge ved at åbne for vores nye produktområder.”
Udtaler direktør Søren Haslev.

Cabicon a/s er el-teknisk distributør som bl.a. henvender sig til grossister, industrivirksomheder og byggebranchen. Cabicon byder Lasse Due Høyer velkommen og glæder sig til samarbejdet. 

Kender du allerede Lasse?
Giv ham et kald og ønsk ham velkommen.

Tilbage til oversigten