Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)

Krympeflex til elektrisk isolering

I denne kategori finder du et stort udvalg af krympeflex og krympeprodukter til industriel anvendelse af bl.a. elektrisk isolering. Dette materiale er meget fleksibelt, brandhæmmende og modstandsdygtigt over for fugt, løsningsmidler og kemikalier.

Vores krympeflex sortiment er et af vores kerneprodukter, og vi har Danmarks største og bredeste lager af både standardiserede og specielle krympeprodukter. Herunder krympeflex i metermål, æsker, på spole eller specielle Kynar, Viton, PVC og krympemuffer til el isolering.
Har du nogle særegne ønsker til en bestemt længde, farve eller type, så skal du blot kontakte os, og vi vil sammen lave en skræddersyet løsning til dit behov. Ellers har vi et bredt sortiment af krympeflex, hvor du både kan finde transparent, sorte, hvide eller andre farver. Derudover er der krympeflex tape, med lim og mange andre krympeprodukter, som du kan bruge til reparation af ledninger, mærkninger og andre elektriske isoleringsopgaver.
 

Krympeflex sortiment i høj kvalitet

Hos Cabicon forhandler vi kun kvalitetsprodukter, uanset om du er på udkig efter krympeprodukter til elektrisk isolering eller andre el-tekniske opgaver. Hos Cabicon gør vi en stor dyd ud af at levere konkurrencedygtige priser, god kunde service og industri godkendte produkter til dig. Det er disse værdier, der har gjort os til en af Danmarks førende leverandører af krympeflex.
 

Isolationsprodukter til alle formål

Uanset hvad dit formål er, så har vi isolationsprodukter til lige netop dit behov. I kategorien finder du ligeledes krympeslanger, endehætter, installationsmuffer, lynlåsmuffer og andre krympeflexprodukter til el isolering. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal bruge, så står vi altid til rådighed, og kan tilbyde dig online ekspertrådgivning fra vores dygtige og erfarne teknikere.
i æske
i længder
special
på spole