Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
​ 10 år med gode relationer
Frederik Tingkær - 12/09/18



Tietgenbyen, Odense.
Cabicon a/s markerer overgangen fra ét årti til et nyt, fyldt med optimering, udvikling og fortsat gode relationer til omverdenen.

I en tid hvor mange små virksomheder havde det svært i branchen etablerede Cabicon sig i en lille delt lagerhal i Fredericia. Cabicon formåede at overleve på trods af et par hårde år uden megen medvind og i dag står virksomheden på sikkert fundament, i egne bygninger i Tietgenbyen, Odense. September 2018 fylder virksomheden 10 år.

Udviklingen af Cabicon har igennem de seneste år budt på stor fremgang, nye ansatte og flere af BØRSEN’S gazellepriser. I foråret 2018 blev Cabicon ISO 9001:2015 certificeret. Grunden hertil er, at Cabicon ønsker at sikre kvaliteten i vores eget arbejde og levere den absolut bedste oplevelse for kunden.

Virksomheden er i dag fast distributør for flere store danske virksomheder og er med i mange af de store spændende projekter, der udspiller sig indenrigs i øjeblikket. Alt dette er kun lykkedes grundet en meget nær kunderelation og en forståelse for kundens problemstilling.

”Vi sætter en stor ære i at kunne forstå kunden i øjenhøjde. Vores medarbejdere gør deres absolut bedste for at finde den bedste løsning til kundens formål. Det tror vi på er den rigtige fremgangsmåde for at vores virksomhed kan vækste yderligere de kommende år.”
Udtaler Søren Haslev, medejer og Direktør i Cabicon a/s

Derudover har Cabicon fokus på hele tiden at finde de helt rigtige leverandører med de helt rigtige produkter. I en branche med fokus på automatisering og generel digital transformation er det fortsat meget vigtigt for Cabicon, at der er en god og vedvarende relation med kunden.

”Vi er nødt til hele tiden at optimere på vores produkter, fordi kunderne stiller større og større krav til disse. Det vigtigste for os er, at kunderne bliver vejledt til den bedste løsning gennem god kundekontakt. Det er her, vi er rigtigt gode.”  
Udtaler Michael Engsig Johannesen, medejer og Adm. Direktør i Cabicon a/s.

Cabicon ønsker sammen med kunder, forretningsforbindelser, venner og personale at fejre de 10 år med en hyggelig dag.

Ønsker du at deltage kan du tilmelde dig her

Receptionen afholdes onsdag d. 10 oktober 2018 klokken 13.00-17.00



Tilbage til oversigten