Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
​Miljøomkostninger
Cabicon a/s - 21/01/20

Miljøomkostninger

Cabicon a/s indfører pr. 1. marts 2020 miljøomkostninger. De skal dække de efterhånden temmelig omfattende omkostninger, vi er pålagt ud fra et lovgivningsmæssigt krav og et samfundsansvarligt hensyn.
 
Vi skal alle yde et bidrag for at værne om vores miljø, og dette vil vi hos Cabicon a/s gerne tage del i. Derfor bruges hvert år mange ressourcer på at være så skønsom som mulig med de miljøbelastninger det medfører at drive virksomhed.
 
Omkostninger er dog steget markant over de sidste 10 år. Derfor mener vi ikke, det er rimeligt at skjule sådanne ekstra omkostninger i priserne, derimod ønsker vi at synliggøre dem som en separat omkostning over for kunderne.
 
Der er specifikt tale om omkostninger til bl.a.:
- Efterlevelse af miljøgodkendelse samt miljølovgivningen
- Ekstra miljøomkostninger mht. transport- og energiafgifter
 
Ovennævnte betyder en øget omkostning for Cabicon a/s og vi ser os derfor nødsaget til i fremtiden, at få dækket en del af disse omkostninger, således at vi også fremover kan fortsætte kursen med at være en miljørigtig virksomhed.
Alle faktureringer vil derfor pr. 1. marts 2020 og fremover være belagt med en miljøomkostning på 15,00 ex. moms pr. faktura.
Miljøomkostningerne reguleres i det omfang det er nødvendigt.
 
Cabicon a/s

Tilbage til oversigten