Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
Cabicon er med i konkurrencen
Mette Honoré Poulsen - 10/01/14

Derfor er Cabicon glade for også at være med i konkurrencen om de mange potentielle kunder på markedet.

"Ved at vi også kan tilbyde vores kunder føringsveje af høj kvalitet gør, at vi kan byde ind på større projekter og tilbyde vores kunder unikke løsninger også på dette område."
Michael Engsig Johannesen, direktør.

Vergokan har et unikt og genialt innovativt design på markedet. Vergokan bestræber sig primært mod ensartethed i design af den nye serie af kabelstiger.

Det nye uniform system er ikke kun innovativt - det er også utroligt tilpasningsdygtigt. Vergokan tilbyder fire nye typer kabelstiger: Light, Medium, Heavy, Large. Alle typer kabelstiger kan anvendes til en bred vifte af elektriske installationer i industrien, i bygninger, til infrastruktur og i tunneller.

De nye stiger har en primær funktion - en identisk S-formet sidevæg. Fra lette til tunge kabelstiger vil hver kabelstige have genkendeligt samme design.
Systemet er også meget fleksibelt, og egner sig perfekt til at tilbyde skræddersyede løsninger. Længde, bredde og trinafstand kan variere afhængig af kundens behov.
Cabicon og Vergokan vil støtte kunden i at finde den ideelle løsning.

Vergokans kabelstiger opfylder alle kvalitetskrav. Sikkerhed , bæredygtighed og pålidelighed er en absolut prioritet hos Vergokan. Vergokans kabelstyring er optimal takket være det særligt perforerede mønster i sidevæggene og i trinene. Let i vægt gør bestemt denne
kabelstige til en konkurrencedygtig aktør på markedet.


Tilbage til oversigten