Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
Cabicon deltager på El & Teknik 2018
Frederik Tingkær - 03/04/18



Cabicon introducerer nyt samarbejde med Olympia Electronics og lancerer helt ny produktlinje indenfor nød- og sikkerhedsbelysning.


Maj er en spændende måned for Cabicon, som er i fuld udvikling med både nye produkter og ansatte i huset. Der vil på El & Teknik messen i Odense være stort opbud fra flere samarbejdspartnere, deriblandt svenske Megger og græske Olympia Electronics, der sammen med Cabicon gør sin entré på det danske marked. 

I samarbejde med Olympia Electronics vil Cabicon introducere nød- og sikkerhedsbelysning. Derudover vil der på messen blive vist tiltag indenfor andre produktområder, som i kan forvente at høre mere om. Disse er helt nye områder som nu får sin plads i Cabicons allerede brede produktsortiment, og som i samarbejde med eksisterende brands på markedet giver Cabicon en forventning om, at kunne foretage en entré af betydelig størrelse.

Som vanligt deltager svenske Megger i samarbejde med Cabicon på messen, og kan her fortælle om og fremvise deres spændende produkter indenfor måling, test og prøvning af tekniske installationer.

Besøg os på messen
Du kan registrere dig ganske gratis her

Besøg os på stand C-3833 til en kold øl eller en kop kaffe.

Vi ser frem til at møde dig.

Messeadresse:
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ



Tilbage til oversigten