Tlf: +45 7623 4400 Brug for hjælp? Ring til os på +45 76 23 44 00

Ikke på lager? Bestil alligevel - Ring for leveringstid
Bestil inden kl. 15:00 og modtag næste hverdag (fredag inden kl. 14:00)
Et fremtidssikret system
Mette Honoré Poulsen - 19/01/16

Et fremtidssikret system fra Cabicon a/s


En fremsynet planlægning af den elektriske installation er vigtig i en tid, hvor digitaliseringen betyder mere end nogensinde, fordi det giver et link til fremtiden. Computere, fjernsyn, mobile enheder skal kunne håndtere store mængder af ​​data, hvilket øger kravet til de elektriske løsninger i hjemmet.

Cabicon a/s præsenterer i samarbejde med deres leverandør Fränkische nu et helt nyt komplet system til elektrisk installation og netværk i ét – det såkaldte DATALIGHT® fra Frankische. Det komplette system fra Fränkische er en: ”Alt-i-én løsning i ét trin. Det er hurtigt og nemt at installere og kan udvides til enhver tid.

”Vi er naturligvis meget stolte af at kunne præsentere dette produkt, da det ikke blot gør installationen af kabler i væggen hurtigere og nemmere, men det er samtidig både en tids-, pladsbesparende og fremtidssikret løsning.”
Ulrich Overgaard Andreasen – salgsingeniør Cabicon a/s

   

Det er en optimal løsning til elektriske installationer og datanetværk i boligbyggerier, den lille virksomhed eller det lille hotel, hvor kablet fås med overførelseshastigheder op til 1Gbit/s.Uanset om installationen er i nye bygninger eller renovering, installerer installatøren kabelrøret sammen med et fiberoptisk kabel, som allerede er integreret i røret. Derved er hele bygningen forsynet med strøm og datakabler. Fremtidige netværk sikrer derved brugernes høje krav. Det betyder, at der er en potentiel dataforbindelse ved hver en stikkontakt i huset.

Udover at røret har en integreret et fiberoptisk kabel, så er PVC røret også kendetegnet ved sin fremragende Highspeed overflade på indersiden af røret. Det sikrer en hurtig indsættelse af kablet. Brugeren vælger en alt-i-én løsning, der opfylder behovene i det digitale hjem i fremtiden.
”Man opretter i ét trin strukturen for data og strømforsyning, uden nogen ekstra indsats, hvilket er en gevinst for installatøren”, forklarer Marco Siller fra Fränkische udviklingsafdeling.

Den integrerede fiber tilsluttes uden specialværktøj og med en praktisk plug-in forbindelse. Til beskæring af kablerne er det blot nødvendigt med en helt almindelig cutter. DATALIGHT® systemet er meget fleksibelt og kan udvides og tilpasser sig kundernes behov, så installatøren kan implementere kortsigtede ændringer eller efterfølgende transformationer med lille indsats.

Cabicon a/s

Tilbage til oversigten